Aktuellt

Advokatfirman Carler söker biträdande jurist

Advokatfirman Carler växer och vi söker nu en biträdande jurist med intresse för att arbeta med affärsjuridik, med särskild inriktning på våra specialistområden konkurser och rekonstruktioner.

Som biträdande jurist hos oss arbetar du i ett tight team där alla ställer upp för varandra. Samtidigt får du tidigt förtroende att arbeta självständigt under stort eget ansvar. Hos oss finns mycket goda möjligheter att växa i din roll som jurist och vi välkomnar egna initiativ och nya idéer. Vi erbjuder dig att via praktisk erfarenhet, utbildningar, mentorskap och stöd för nätverkande nå din fulla potential som affärsjurist.

Om dig

Du har hög juridisk kompetens och har god förståelse för ekonomiska frågor, är driven och har ett affärs- och lösningsorienterat tänk samt god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du har ett särskilt intresse av att arbeta med obeståndsjuridik. Du är noggrann och tar stort ansvar för dina uppgifter och arbetsområden.

Vi värdesätter dina personliga egenskaper högt. Du är en nyfiken lagspelare, vill växa i din roll som jurist och tror på idén med en specialiserad och modern advokatbyrå.

Vi ser gärna att du har 1-2 års relevant arbetserfarenhet eller är tingsmeriterad.

Om oss

Advokatfirman Carler är en affärsjuridisk advokatbyrå och en av landets ledande byråer inom obeståndsjuridik.

Carler drivs som ett true partnership. Vår ekonomiska modell omfattar även anställd personal, innebärande att personalen, såväl jurister som administrativ personal, får del av advokatbyråns ekonomiska resultat. Detta ger oss en stark lagkänsla, där vi jobbar tillsammans för att erbjuda våra klienter den service och kvalitet som förväntas av en modern och effektiv advokatbyrå. Det innebär även att vi har roligare på jobbet!

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 12 augusti 2024 till [email protected]. Bifoga gärna såväl CV som betyg. Urval sker löpande. Frågor om tjänsten kan ställas till Peter Eriksson, [email protected] eller 08-522 532 00.