Advokatfirman Carler söker 2-3 biträdande jurister

Advokatfirman Carler är en affärsjuridisk advokatbyrå med spetskompetens inom obeståndsrätt, fastighetsrätt och tvistelösning.

Carler drivs sedan januari 2020 i form av ett true partnership. Vår ekonomiska modell omfattar även anställd personal, innebärande att personalen, såväl jurister som administrativ personal, får del av advokatbyråns ekonomiska resultat. Detta ger oss en stark lagkänsla, där vi jobbar tillsammans för att erbjuda våra klienter den service och kvalitet som förväntas av en modern och effektiv advokatbyrå. Det innebär även att vi har roligare på jobbet.

Om tjänsterna

Carler är inne i en spännande fas och vi söker nu 2-3 biträdande jurister med intresse för att arbeta med affärsjuridik, med särskild inriktning på våra specialistområden konkurser och rekonstruktioner, fastighetsrätt och tvistelösning.

Som biträdande jurist hos oss arbetar du i ett tight team där alla ställer upp för varandra. Samtidigt får du tidigt förtroende att arbeta självständigt under stort eget ansvar. Hos oss finns mycket goda möjligheter att växa i din roll som jurist och vi välkomnar egna initiativ och nya idéer. Vi erbjuder dig att via praktisk erfarenhet, utbildningar, mentorskap och stöd för nätverkande nå din fulla potential som affärsjurist.

Om dig

Du har hög juridisk kompetens och har god förståelse för ekonomiska frågor, är driven och har ett affärs- och lösningsorienterat tänk samt god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du är noggrann och tar stort ansvar för dina uppgifter och arbetsområden.

Vi värdesätter dina personliga egenskaper högt. Du är en nyfiken lagspelare, vill växa i din roll som jurist och tror på idén med en specialiserad och modern advokatbyrå.

Vi ser gärna att du har 1-3 års relevant arbetserfarenhet eller är tingsmeriterad.

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 20 augusti 2021 till Peter Eriksson, [email protected]. Bifoga gärna såväl CV som betyg. Urval sker löpande. Frågor om tjänsten kan ställas till Peter Eriksson eller Rikard Stjernholm, 08-522 532 00.